Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Anahtar lafız listesi oluşturun: Anahtar söz antraktştırması yaparak, erek kitlenizin taharri yaparken kullandığı anahtar kelimeleri belirleyin ve bu anahtar kelimeleri bir liste halinde toplayın.

Reklam sıralamanız vermiş evetğunuz maksimum önerme ile kalite benekınızın çarpılması sonucu belirlenir.

Toplumsal medya reklamları ile bir reklam, belli bir yaş aralığına, belli bir yerde yaşayan kişilere, belli bir demografik özelliklere sahip olanlara ve rağbet alanları tadil gösterenlere ulaşılabilir.

Hedefleme seçeneklerini izleme edin: Reklam kampanyalarınızın hedefleme seçeneklerini kovuşturulma ederek, reklam kampanyalarının performansını iyileştirecek stratejiler belirleyin.

Google Ads’deki profilleri yönetir ve anahtar lafız tekliflerinin, gider sınırlarının ve öbür metriklerin yönetimine ve izlenmesine bakarlar. Muvaffakiyetlı bir envestisman getirisi ciğerin fikirler sunar ve Google metriklerindeki bütün yeni güncellemeleri takip eder.

SeoRey olarak, müşterilerimizin reklam kampanyalarının hedefleme ve iskân stratejilerini belirlemelerine yardımcı oluyoruz.

Google reklamlarıyla taharri karşılayıcı kullanıcılar reklamınıza tıklayıp web sitenizi ziyaret ettiği çağ yada sizi aradığında ödeme yaparsınız. Kısacası; reklamınızdan sonuç aldığınızda dünyalık ödersiniz.

Anahtar lafız mabeyinştırması, bir reklam kampanyasının gaye kitlesine tutmak bâtınin hangi anahtar kelimelerin kullanılacağını belirlemek muhtevain yapılan bir fasılaştırmadır. Anahtar söz meyanştırması yaratmak kucakin şu adımları izleyebilirsiniz:

şayet bir şirkete bentlı olmadan Google ADS mahirı olarak çaldatmaışmak istiyorsanız, erkin çkırmızıışan olarak yola devam edebilirsiniz. Bu uzmanlar direkt olarak müşteriler ile iletişime geçer ve çeşitli deriları da kendileri örgütlü eder. Reklam kampanyalarında izleyeceğiniz sistem ve bu yola ilgilendiren stratejiler, baştan aşağı kendi deneyim ve çıailemlarınız ile ortaya çıkacaktır.

Rakip analizi konstrüksiyonn: Rakiplerinizin kullandığı anahtar kelimeleri çözümleme edin ve google reklam uzmanı bu anahtar kelimeleri kullanarak, garaz kitlenizi çın şekilde hedefleyin.

100TL’lik reklam harcamasına mukabele 10 tane telefon araması / haberleşme formu talebi aldığınızı düşünün. Diyelim ki bu taleplerin yalnızca %20’sini kısaca 2 tanesini anlayışe çevirebildiniz. Her alışverişten bile operasyonel giderler hariç 75TL kar elde etmiş başüstüneğunuzu varsayarsak bu sorunten cebinize giren yekûn tutar 150TL olacaktır. Eee 100TL verip 150TL elde geçirmek size mantıklı gelmiyor mu?

Raporlama örgün: Reklam kampanyalarının performansını düzenli olarak raporlayarak, kampanyalarınızın süksesını izleyin ve kampanyalarınızı optimize kılmak muhtevain gerekli aksiyonları cebin.

Manuel ödeme: Google reklam hesabına tanılamamladığınız sütsüzınızda istediğiniz aralıklarla belirleyeceğiniz tutarda ödeme yapmanıza imkân esenlar.

Bu sorulara verilecek cevapların ardından Google Reklam Ajansı aylık reklam yönetim ücreti dair size mutlak olgun verebilir.

Report this wiki page