Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Reklamınız Google aracılığıyla yayına kızılındıktan sonrasında şayet seçtiğiniz anahtar kelimeyi Google’da arayan bir kullanıcı olursa, taharri sonuçlarının üst veya sağ kısmında reklamınız hayallenir. Seçtiğiniz anahtar kelimeyi sizden önce seçmiş olan evet da sizden sonra da seçecek değişik kullanıcılar olur. Reklamınız organik kontrol neticelerinin üstündeki 4 reklam sonucunun zarfında evet da organik sonuçların şeşndaki 3 reklam sonucunun yürekindeki alandan bir tanesinde yan tuzakır. Bu sıralamayı vermiş olduğunuz maksimum tıklama başı önerme ve kalite noktaı çarpımı sonucunda hesaplanan sıralama kıymeti belirliyor.

Anahtar kelimelerinizi kullanıcıların kontrol davranışlarına bakarak kampanyalara kocaoğlanrmalısınız. Bazı kampanyalarınızı ayrımındalık yapmak sinein temelı kampanyalarınızı da satış odaklı planlayabilirsiniz. 

Açılış sayfası deneyimi: Google, kullanıcıları yönlendirdiğiniz sayfanın arama sorgusuyla ne derece uyumlu bulunduğunu keşif eder.

Reklam oluştururken doğru garaz kesime gösterilen anahtar kelimeler sayesinde esasen başarıya ulaşılıyor. Ancak doğru mevsim aralığını tespit etmek reklamın etkileşim ve başarımını katbekat zaitrmaya yardımcı olacaktır. Kullanıcıların hangi kelimeyi ne hin aradığını, bu aramaların ne saatler ortada en koca seviyeye çıktığını ve hangi saatlerde çok sakıt kalmış olduğunı belirleyerek reklam yapıt saatlerini belirleyebilirsiniz. Bu sayede reklam toka etmek istediğiniz düz saatleri belirleyebilir evet da en iri saatlerde rakiplik bile artıyorsa teklifleri o saatler arasında arttırabilirsiniz. Örneğin; 09:00 – 16:00 saatleri ortada bazı anahtar kelimeler çok aranıyorsa, o sayaç dilimleri ortada tekliflerinizi yüzde 30 zaitrabilirsiniz.

Samet mir web sitemizi yenileyip adwords reklamlarınızın düzenlenmesinde hamil verdi nöbetine hakim devim bilimi teşekkürler

URL uzantılarını kullanarak henüz okkalı reklam vadiı kaplayabilir ve tıklanma büyüklükınızı arttırabilirsiniz.

Hareketli uygulamalarda reklam yayınlayın: Hareketli uygulamalarda reklam yayınlayarak, mobil kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

Bu şekilde muattala ödeme yapmamış oluyorsunuz. Menfi Anahtar kelimeler ile alakasız reklamlara son veriyoruz.

Akıllı eşleştirme algoritmamız google reklam ajansı sebebiyle, en uygun özen verenlerimizden gelen yükselmek tekliflerini görüntüle.

Bu puan, sizin anahtar kelimenizin web sitenizde, ne denli kullanıldığı, web sitenizin açılış süratı hareketli uyumluluğu üzere bir çok unsura vabestedır ve dolaysız olarak reklam maliyetlerinizi etkisinde bırakır.

Hesabınıza anahtar kelime eklendiğinde Google Ads sizin her anahtar kelimenize ayrı ayrı kalite puanı verir.

Temizıllı eşleştirme algoritmamız yardımıyla, en yararlı hizmet verenlerimizden mevrut fiyat tekliflerini görüntüle.

Esla Iletişim ortamı kendi yerında 10 yılı çok süredir farklı şirketlerde yahut freelance olarak çkırmızıışan profesyonel bir ekibin bir araya gelmiş olarak oluşturduğu bir medya ajansıdır.

Türkiye’bile genel ağ kullanan kestirmece 60 milyonun kişinin yolu her güneş Google’a düşüyor. Eğer bu insanlara gelmek ve gaye kitlenize emekletmenizi veya kendinizi takdim etmek istiyorsanız, ahacık Google Ads harika bir yöntem!

Report this wiki page