Google Reklam Yönetimi

Wiki Article

Google Ads Yasaklı Reklam Grupları arasında telif hakkı yasalarına aykırı, afiyet hizmetleri ve ilaç reklamları, siyasal parti propagası gibi unsurlar içaziz reklamları

Teklifler antrparantez elektronik posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin karınin en yarar olanı seçebilirsin.

Bu hizmetler haricinde müşterilerimizin İnteraktifPlus ekibimizden iletilmek istedikleri hizmetleri komünikasyon vasıtasıyla bizlere veri vererek ayrıntılıca öğrenebilmektedir.

Anahtar kelimeyi bir ziyaretçi aratıyorsa, bu anahtar kelime reklam mirlıklarında geçmelidir. Hangi anahtar kelimeyi arayacağından emniyetli değilseniz  Araya anahtar söz ekleme özelliğini kullanarak, reklamlarınızda mevcut anahtar kelimeler aratıldığında reklam sarrafiyelığında ve reklam açıklamasında görünmesini sağlayabilirsiniz.

Google Ads reklamlarınızda mütehassıs sertifikalı olarak size verdiğimiz hizmetlerle siz değerli ziyaretçilerimizin bu alandaki reklamlarınızdan maksimum randıman ve maksimum kâr elde etmenizi sağlamlıyoruz

Google reklam uzmanlarından dayanak kısaltmak, reklamcılık kayranında uzmanlaşmış bireylerin bilgilerinden faydalanarak en çın halde reklam hazırlanmasını ve reklamını yaptığı firma, sayfa evet da sitelerin bağ çekmesini esenlamaktadır.

Aynı zamanda bu online pazarlama aracı ile ne şekillerde ve elbette reklam verebileceğinizin bile üzerinde duracağız.

Olumsuz anahtar kelimeler, anahtar kelimelerinizin tetiklenmemesini google reklam uzmanı istediğiniz taharri sorgularını kontrol etmenizi esenlar. Böylece mevsimli mevsimsiz arama sorgularında reklamlarınızın gösterimini engelleyebilirsiniz. Olumsuz anahtar kelimeleri reklam grubu, kampanya veya liste yönetimi ile AdWords hesabınıza ekleyebilirsiniz.

Eğer eşleme türlerini ilk defa duyuyorsanız bu makaleyı okuduktan sonrasında AdWords hesabınızda denetçi etmeniz müstelzim şeyler var demektir. Eşleme türleri kısaca, anahtar kelimelerinizin tetiklenebileceği arama sorgularını yoklama etmenizi sağlar.

Reklam önizleme ve teşhisi: Reklamlarınızın hedeflediğiniz bölgeler ve dillerde gösterim tuzakıp almadığınızı arama etmenizi sağlayıcı Google mutavassıtdır.

Nişane kitlenizi teşhismlayın: Reklam kampanyanızın nişane kitlesini belirleyin ve uğur kitlenizin kontrol yaparken kullandığı anahtar kelimeleri belirleyin.

Temizıllı eşleştirme algoritmamız sebebiyle, en sağlıklı görev verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Gaye kitleniz kimler olduğunu, ciğereriklerle bu uğur kesime ne üzere mesajlar serpmek stediğinizi belirleyerek en haklı stratejiyi oluşturabilirsiniz.

Google Ads'i kullanmaya çıbanlamanıza yardımcı sürdürmek yürekin, 2500 TL harcadığınızda size ücretsiz reklam kredisi olarak 2500 TL de biz vereceğiz. Hemen mirlayın Google Ads ile ustalıkinizi büyütün Google Kontrol ve Haritalar'da sizinkine mümasil emekletmeleri arayan müşterilerin kontrasına çıkın.

Report this wiki page